Šveitsi koondis viskas Sloveenia võrku seitse vastuseta väravat ning võttis kindla 7 : 0 võidu. Skoori tegid kahel korral Denis Malgin ning ühe tabamuse said enda nimele J.J.Moser, Nino Niederreiter, Calvin Thurkauf, Marco Miranda ja Christoph Bertschy.

Kolm punkti tabelisse teeninud Šveits tõusis Tšehhi ja Kanadaga B-alagrupi liidrikohta jagama. Sloveenia on sarnaselt Slovakkia ja Lätiga võiduta.

Tamperes toimunud vastasseisus alistas Prantsusmaa koondis lisaaja järel 2 : 1 Austria. Prantslased asusid oma MM-i avamatši avakolmandiku lõpus juhtima, kui litri viskas väravasse Tim Bozon. Viigiväravat jahtima hakanud Austria sai oma tahtmise ning viigistas Thomas Raffi väravast kolmanda kolmandiku keskel kohtumise.

Kohtumise normaalaeg rohkem väravaid meile ei pakkunud ning vaja oli mängida tänavuse MM-turniiri esimene lisaaeg. Seal saatis edu Prantsusmaad, kes lisaaja esimese minuti võiduväravaga endale tabelisse kaks punkti kirjutas. Austria sai lohutuseks lisaaja kaotuse eest turniiritabelisse ühe punkti.

Eilsetes esimestes A-alagrupi kohtumistes olid võidukad USA, kes mängis 4 : 1 üle Soome koondise ja Rootsi, kellel tuli kurja vaeva näha, et alistada 1 : 0 saksamaa.

Maailmameistrivõistlused jätkuvad juba paari tunni pärast, kui kell 16.20 võtavad omavahel mõõtu Ungari ja Taani ning Norra ja Kashastan.