Avaringis vaba olnud Iga Swiatek lõi tund ja kaheksa minutit kestnud kohtumise jooksul kaks ässa ja tegi ühe topeltvea. Venelanna saldosse läks kirja üks ässpalling ja viis topeltviga. Matši jooksul mängitud 86-st punktist võitis poolatar 57.

„Sellistes matšides proovin lihtsalt keskenduda ja mitte mõelda skoorile. Tahan lihtsalt olla järjekindel. Minu meelest pole skoor oluline ja see ei mõjuta kuidagi minu enesetunnet väljakul. Üritan lihtsalt mängida oma parimat tennist, olenemata skoorist.,“ sõnas Swiatek teise ringi mängu järel WTA-le.

Turniiri kolmandas ringi kohtub Iga Swiatek ukrainlanna Lesia Tsurenkoga ( WTA 68.).

Maailma kuues reket Elena Rybakina võitis oma teise ringi kohtumises itaallannat Jasimne Paolinit ( WTA 65.) 7 : 6, 6 : 1. Matš kestis kokku tund ja 35 minutit.

Üllatuskaotuse pidi vastu võtma maailma seitsmes reket Ons Jabeur, kes jäi alla hispaanlannale Paula Badosale 6 : 1, 6 : 4. Mõlemad naised lõid kohtumise jooksul kolm ässa. Jabeur patustas kolme topeltveaga ja Badosa kahega. Kohtumine kestis tund ja 12 minutit.

Rooma turniirist võtsid osa ka meie esitennisistid Kaia Kanepi ja Anett kontaveit, kes piirdusid vastavalt esimene ja teise ringiga.