Külalismeeskond Lecce teenis hiilgava võimaluse juhtväravaks pisut pärast 20. minuti täitumist, kui Alexis Blin tegi karistusalas Elseid Hysajle vea ning teenis Leccele penalti. Palli taha asus Gabriel Strefezza, kes lajatas mänguvahendi väravast mööda ning jättis sellega suurepärase võimaluse kasutamata.

Kümmekond minutit hiljem viis Ciro Immobile hoopis kodumeeskonna ette, kes lõi esimese liigatabamuse Lazio koduväljakul alates möödunud aasta septembrist. Vaheaja eel haaras Serie A 16. meskond siiski ohjad enda kätte, kui kauglöögist tegi skoori prantslane Remi Oudin. Vahetult enne poolajavilet lõi mees ka enda teise tabamuse, mis külalised poolajapausile eduseisus viis.

Ihaldatud ja hädavajalikku võitu Lecce siiski kätte ei saanud, sest kohtumise neljandal üleminutil vormistas Sergej Milinkovic-Savic lõppseisuks 2 : 2. Kohtumise punktid läksid jagamisele ning Lazio andis võitluses liigamedalite nimel kaardid vastaste kätte.

Rooma Lazio on 35 vooru järel Itaalia kõrgliigas kolmandal kohal, olles kogunud 65 punkti. Mängu vähem pidanud Torino Juventus edestab neid ühe silmaga ja laupäeval Sassuologa madistav Milano Inter kaotab neile 2 punktiga.