Serbalne alistas tund ja 53 minutit kestnud kohtumises argentiinlase Tomas Martin Etcheverry (ATP 61.) 7 : 6, 6 : 2. Avaseti kiires lõppmängus jäi Djokovic kiirelt 0 : 3 kaotuseisu, kuid võitis järgmisest üheksast punktist seitse ja sellega ka esimese seti. Teises setis ei andnud serblane argentiinlasele vähimatki võimalust ning vormistas kolmanda ringi pääsu esimeselt matšpallilt.

Djokovic lõi kohtumise jooksul ühe ässa ja ei teinud mitte ühtegi topeltviga. Etcheverry saldosse kogunes neli ässa ja kaks topeltviga. Serblane hiilgas mängu jooksul koguni 25 äralöögiga ning võitis kohtumise 129-st mängitud pallivahetusest 72.

„Ma ei ole ikka veel jõudnud soovitud tasemele,“ ütles Djokovic matši järel. „Alati on keeruline esimest korda kellegi vastu mängida. Ta on saviliivaväljakute spetsialist ja alustas paremini kui mina. Õnneks leidsin oma mängu esimese seti lõpus,“ kommenteeris Djokovic oma esitust.

„Teine sett oli hea, eriti viimased kolm-neli geimi, nii et olen rahul sellega, kuidas matši lõpetasin,“ lisas maailma esireket.

Kolmandas ringis kohtub serblane Grigor Dimitroviga (ATP 33.).

Turniiri kolmandasse ringi kindlustas pääsu veel ka kunagine pikaaegne Itaalia esireket Fabio Fognini (ATP 130.), kes seljatas serblase Miomir Kecmanovici (ATP 37.) 6 : 3, 7 : 6. Turniiri esimeses ringis lükkas Fognini konkurentsist maailma endise esireketi Andy Murray (ATP 42.), kelle vastu olid itaallase võidunumbrid 6 : 4, 4 : 6, 6 : 4.

Järgmises ringis seisab Fogninil ees esimene tõeline katsumus, kui vastu tuleb astuda taanlasele Holger Runele (ATP 7.).

Tänastes teise ringi mängudes olid maailma tippudest võidukad veel ka Itaalia esireket Jannik Sinner (ATP 8.), kes alistas austraallase Thanasi Kokkinakise (ATP 104.) 6 : 1 , 6 : 4 ja Casper Ruud (ATP 4.), kelle võidunumbrid prantslase Arthur Rinderknechi (ATP 89.) olid 6 : 4, 6 : 0.