Delfi Tasku stuudiosse kutsusime külla kergejõustikutreeneri, maratoonar Toomas Tarmi ja spordivõistluste korraldaja Mati Lillialliku.

Võtsime kergejõustiku ja maratonide olukorra Eestis luubi alla. Mis on meie maratoonarite võimalused pääseda Budapesti MM-ile? Kui populaarsed on jooksuvõistlused Eestis? Kuidas inimesed liikuma saada?

Mati Lilliallik rääkis ühtlasi, missuguses olukorras on võimaliku Kuldliiga taaselustamine. Tuntud kergejõustiku võistlussarja korraldati viimati Eestis 2012. aastal. Kui kaugel tööga ollakse ning missugused takistused tuleb selleks ületada?

Nagu ikka, panime külalised proovile ka spordiviktoriiniga. Kui vastus on õige, läheb punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“.

Küsimused koostas mälumängusarja „Kirgas kriit“ eestvedaja Kristjan Jääts. Kui kellelgi on huvi nendel mälumängudel osaleda, siis lisainfot saab ja registreerimine käib aadressil spordipilet.ee.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Head kuulamist ja nuputamist!

Kõva Kärbes külalised Toomas Tarm (vasakul) ja Mati Lilliallik