Saatejuhtide Gunnar Leheste ja Roland Poomi külaliseks oli täna Rally Estonia tegevjuht Janno Siitan, kes on ühtlasi peasüüdlane selles, et Urmo Aava läinud nädalavahetusel Raplas comeback'i tegi. Ekipaaž Aava/Siitan sai Subaru Imprezal EMV5 arvestuses kolmanda ja absoluudis kuuenda koha.

Video vahendusel ühines saate alguses meiega ka Portugali ralli pressikeskusest Peep Pahv. Vaatasime Ott Tänaku ja Robert Virvese intervjuusid ning arutlesime, mida Eesti meeste ralli eelsetest juttudest kõrva taha panna.

Saatesse on oodatud kuulajate küsimused aadressile kuueskaik@delfi.ee. Parimate küsimuste esitajatele on meil seekord välja panna kinkekaardid (100 euro väärtuses) Forssilt ja kingitus T-Shirt Store'ilt. Reedeses saates mängime vaatajatega otse-eetris Kahooti, mille võitjale on samuti väike auhind ette nähtud.

Kutsume rallisõpru üles mängima ka WRC Fantasy mängu ja ühinema „Kuuenda käigu“ liigaga. Kuna hooaeg pole veel poole pealgi, on ka praegu mänguga liitudes võimalik mängida hooaja lõikes päris kõrgetele kohtadele. Liitu liigaga siin: https://wrcfan.com/leagues/kuueskaik

1x
00:00

„Kuuenda käigu“ otsesaate ajad:

Neljapäeval kell 15.00

Reedel kell 20.00

Laupäeval kell 20.30

Pühapäeval kell 16.00