„Tegelikult ma vaatasin seda videot juba järgmisel päeval haiglas. Tahtsin näha, mis tegelikult juhtus. Soovisin need emotsioonid uuesti läbi elada, et end järgnevaks valmis panna,“ rääkis Eriksen The Telegraphile.

„Ega selle video vaatamine ei lähe kunagi kergemaks. Sa lihtsalt vaatad seda,“ tunnistas taanlane. „Õppisin juhtunust, et elu tuleb nautida. Tuleb teha asju, mis teevad rõõmsaks ja tuleb mängida jalgpalli, kui see on sinu jaoks lõbus. Kui see enam lõbus ei ole, siis tuleb otsida uusi väljakutseid.“

Eriksen kaotas teadvuse Kopenhagenis toimunud kohtumises Soomega. Erikseni elustati pikalt väljakul ning seejärel toimetati ta haiglasse. Hiljem paigaldati talle südamestimulaator ning tänu sellele saab ta tänasel päeval taas profijalgpalli mängida.

2021. aasta suvel kuulus Eriksen veel Milano Interi hingekirja. Itaalias ei ole aga südamestimulaatoriga mängimine lubatud ning seega pidi ta Interist lahkuma. Eriksen liitus juhtunud järel esmalt Brentfordiga ning tänavuseks hooajaks lõi ta käed Manchester Unitediga.