Sel nädalal selgusid Sardiinia etapi esialgsed stardinimekirjad. Toyota Yaris Rally 1 auto roolis istuvad seal Sebastien Ogier, Kalle Rovanperä, Elfyn Evans ja Takamoto Katsuta, Hyundai paneb enda poolt vastu Thierry Neuville'i, Esapekka Lappi ja Dani Sardo.

Ford Puma Rally 2 masinaid on stardis taaskord vaid kaks – üht roolib Pierre-Louis Loubet ja teist Ott Tänak, kellele loeb kaarti Martin Järveoja. Sealjuures läheb Tänak kaitsma mullust esikohta.

Kuid Tänak pole sugugi ainus lähtes olev eestlane. Rally2 konkurentsis alustavad Georg Linnamäe – James Morgan (Hyundai i20), Robert Virves – Hugo Magalhaes (Ford Fiesta) ja Gregor Jeets – Timo Taniel (Hyundai i20).

Kui Rally1 autosid on Sardiinias üheksa, siis Rally2 klassis võistleb lausa 44 erinevat ekipaaži. Sealjuures on kohal nii Yohan Rossel, Gus Greensmith, Oliver Solberg, Andreas Mikkelsen, Teemu Suninen, Adrien Fourmaux, Nikolai Grjazin kui ka kõik teised antud klassi tähed.

Kuid enne kõike seda läbivad ralliässad Portugalis 19 kiiruskatset, millel on kogupikkust umbes 320 kilomeetrit. Kohapeal viibib ka Delfi ekipaaž Peep Pahv ja Margus Pahv, kes vahendab sealt värskeid uudiseid ja intervjuusid. Kogu rallist teeb Delfi ka otseblogi, alates neljapäevast läheb iga päev eetrisse saade „Kuues käik“.