Kanepi kohtus avaringis tšehhitar Marketa Vondroušovaga (WTA 70.). Mõlemad senised omavahelised kohtumised olid lõppenud Vondroušova võiduga ja paraku tuli eestlannale kaotus ka täna - numbritega 0:6, 6:4, 2:6.

Avasetis lasi Kanepi Vondroušoval oma pallingu murda kolmel korral ning kaotas seti kõigest 26 minutiga kuivalt 0:6.

Teise seti alustuseks kaotas eestlanna taas oma servigeimi, kuid siis muutus väga ebakindlaks ka Vondroušova mäng, kes tegi seti peale lausa seitse topeltviga. Tšehhitar juhtis veel 4:3, ent Kanepi tegi siis kaks murret järjest ja kindlustas setivõidu 6:4.

Ka kolmanda seti alguses kaotas Kanepi oma esimese pallingu, kuid suutis kohe murdega vastata ja viigistada. Seejärel tegi tšehhitar kaks murret otsa ja pääses juba 5:1 juhtima. Lõpuks olid Vondroušova võidunumbrid 6:0, 4:6, 2:6.

Kanepi patustas viie topeltveaga ja tegi koguni 57 sundimata viga vastase 27 vastu. Äralöögid jäid viiki 21:21. Tšehhitar lõi neli ässa ja tegi 13 topeltviga. Murdepalle realiseeris võitja 14-st kaheksa ja Kanepi 12-st neli. Kohtumine kestis tund ja 53 minutit.

Vondroušova läheb teises ringis vastamisi Kanada tennisisti Bianca Andreescuga (WTA 31.).

Kontaveit, kes loositi avaringiks kokku 22-aastase ameeriklanna Alycia Parksiga (WTA 49.), teenis kindla võidu 6:1, 6:1.

Kontaveit kaotas avasetis kohe oma esimese pallingu, kuid vastas siis kolme murdega ega loovutanud enam ühtegi geimi. Teine sett kulges samuti eestlanna kindlal domineerimisel ja lõppes samuti tulemusega 6:1.

Eestlanna realiseeris kümnest murdepallist kuus ja võitis mängu 87-st punktist 56. Ameeriklanna patustas lausa 11 topeltveaga.

Kontaveiti järgmine vastane on venelanna Liudmila Samsonova (WTA 16.).