Miami GP läheb mõnes mõttes kahtlemata F1 ajalukku. Kuigi möödasõite nähti Miami ringrajal omajagu, suutsid sõitjad suuremaid kokkupõrkeid ja sõiduapse vältida. Nii ei näinud me etapi ajal isegi mitte ühtegi kollast lippu, turvaautost või punastest lippudest rääkimata. Miks läks nii?

Mida arvata Red Bulli taktikamängudest? Kas Sergio Perezil oli üldse lootust Max Verstappenile vastu saada? Paljud sõitjad kurtsid Miami etappi saatnud USA-le omast sõud ja lühendatud DRS-i alasid. Kas F1 sõitjad on liiga mugavaks läinud?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!

Ringiga ees