Vettik alustas nädalavahetust EMX250 klassis hästi juba vabatreeningul, kus ta sõitis välja seitsmenda ringiaja. Ajasõidus näitas Meico, et on nüüd 4-taktilise TM-ga hästi juba kohanenud. Taas suutis ta näidata seitsmendat aega, mis on tema tänavuse hooaja parimaks kvalifikatsiooniks.

Laupäeval toimunud esimeses võistlussõidus ei saanud Vettik üle stardipuu kuigi hasti minema ja ta oli sirge peal viimaste seas. Teda päästis hea stardikoht puu taga ja sisekurvi eelis. Esimeste kurvide järel oli Vettik juba kümnendal kohal. Pool sõitu sõitiski Meico seejärel kümnendana. Sõidu teises pooles õnnestus tal kahest konkurendist ka mööduda ja finishisse jõudis Vettik kaheksandana. Sõitu juhtis algusest kuni lõpuni sarja liider Andrea Bonacorsi (Itaalia, Yamaha). Teisena tuli finishisse Marc- Antoine Rossi (Prantusmaa, KTM) ja kolmandana Cas Valk.

Pühapäeva varahommikul toimunud teises võistlussõidus ei saanud Vettik taas stardist minema ja sel korral ei suutnud ta ka sisekurvi eelist ära kasutada. Meico ja esimese kahe kurvi järel päris viimaste sekka ja ees ootas teda väga raske sõit. Porisel ja kõvasti kastetud rajal tundis Vettik ennast aga kindlalt ja esimese paari ringiga tegi ta üle kümne möödasõidu ning tõusis juba punktikohale kahekümne esimese sekka.

Vettik suutis kogu sõidu jooksul väga head kiirust näidata ning ta parandas pidevalt oma positsiooni ja kaks ringi enne sõidu lõppu oli ta juba 11. kohal. Viimasel ringil oli tal võimalus ka top 10 sisse murda, sest ta püüdis kinni enda ees sõitnud itaallase Federico Tuani (KTM). Viimase ringi alguses pääseski Vettik itaallasest mööda, kuid jonni ei jätnud ka Tuani, kes kohe uuesti meie mehest mööda pressis. Vettik sai korra veel päris kõrvale Tuanile, kuid finishisse jõudis ikkagi itaallane enne meie meest. Ülikindla sõiduvõidu võttis Cas Valk (Holland, Fantic), teine oli Kay Karssemakers (Holland, Husqvarna) ja kolmas Karlis Alberts Reisulis (Läti, Yamaha).

Etapi kokkuvõttes tuli Vettik 23 punktiga kaheksandale kohale. Etapivõidu teenis 45 punktiga Cas Valk, teise koha sai 40 punktiga Andrea Bonacorsi ja kolmanda koha 38 punktiga Kay Karssemakers. Sarja kokkuvõttes tõusis Vettik 64 punktiga 14. kohalt 12. kohale. Liidrina jätkab Bonacorsi, kellel on koos 182 punkti. Teine on 154 punktiga Karssemakers ja kolmas 138 punktiga Valk.

MXGP klassis ebaõnnestus Hardi Roosiorul laupäevane kvalifikatsioonipäev täielikult. Ajasõidus 22. koha saanud Roosiorg katkestas kvalifikatsioonisõidu peale kolmandat ringi ja stardikohta sai ta põhisõitudes valida viimasena. Kvalifikatsoonisõidus toimus stardis suur kukkumine, mis jättis nädalavahetusest eemale Romain Febvre (Prantsusmaa, Kawasaki). Samuti murdis laupäeval jalaluu Maxime Renaux (Prantsusmaa, Yamaha) ja ka temal tuleb pikemaks ajaks võistlustest eemale jääda.

MXGP klassi esimest võistlussõitu alustas Roosiorg punktikoha piirilt. Sõidu edenedes tõusiski Hardi viimasele punktikohale. Kahjuks sarnaselt kvalifikatsioonisõidule jäi Roosiorg pärast kuuendat ringi raja äärde ja kirja läks talle 22. koht. Stardi järel asus sõitu juhtima Jeremy Seewer (Šveits, Yamaha), kuid tema langes sõidu lõpuks koguni kaheksandaks. Sõidu keskel võttis liidrikoha enda kätte Mattia Guadagnini (Itaalia, GASGAS), kuid ka temal ei õnnestunud esikohta võtta. Sõidu lõpus näitas kõige teravamat minekut hoopis Jeffrey Herlings (Holland, KTM), kes ka esimesena finishijoone ületas. Teiseks tõusis lõpuks Jorge Prado (Hispaania, KTM) ja kolmandana lõpetas sõidu Guadagnini.

Teises sõidus suutis Roosiorg teha nädalavahetuse parima esituse. Stardi järel oli Hardi 20. kohal. Seal püsis ta esimese poole sõidust. Sõidu keskel õnnestus Roosiorul aga kuueteistkümnendaks tõusta ja kui tema meeskonnakaaslane Alvin Östlund (Rootsi,

Honda) sõidu katkestas, siis tõusis Roosiorg 15. kohale. Sellel positsioonil tuli ta lõpuks ka finishisse. Taas näitas Herlings, et just tema on sellel nädalavahetusel parim. Kuigi ta ei mahtunud sõidu alguses esikolmikussegi, siis sõidu jooksul tõusis ta taas liidriks ja võttis võidu. Teisena lõpetas sõidu Ruben Fernandez (Hispaania, Honda) ja kolmandana Guadagnini.

Etapi kokkuvõttes tuli Roosiorg kuue punktiga 19. kohale. Etapivõidu teenis 50 punktiga Herlings, teine oli 40 punktiga Guadagnini ja kolmas 38 punktiga Fernandez. Sarja kokkuvõttes on Roosiorg nüüd 13 punktiga 24. kohal. Liidrina jätkab Prado, kellel on koos 294 punkti. Vaid kuue punkti kaugusel Pradost on nüüd Herlings. Kolmas on 224 punktiga Fernandez.

MX2 klassis võitis mõlemad sõidud sakslane Simon Laengenfelder (GASGAS). Teiseks tuli mõlemad sõidud samuti teisena lõpetanud Jago Geerts (Belgia, Yamaha). Kolmanda koha sai Andrea Adamo (Itaalia, KTM), sõitudes oli ta viies ja kolmas. Üldliidrina jätkab Geerts (319 punkti), teine on Adamo (271 punkti) ja kolmas Kay de Wolf (263 punkti).