Jooksul sai teise koha Nurme Keeniast pärit treeningpartner Solomon Gatchoka Kagimbi ja kolmas oli Leonid Latsepov (Sparta SK). Nad kaotasid võitjale vastavalt kolme ja 54 sekundiga.

„Justkui Hollywoodi stsenaarium - joosta kodusaarel sünnilinnas rahvusrekord,“ kirjutas Nurme sotsiaalmeedias. „Ajaks märgiti 29.03. Tugev aeg tuli tänu tugevatele konkurentidele ning kiirele rajatrassile ning suurepärasele võistluskorraldusele. Ilm oli jahe ja päikeseline, kuid pisut tuuline. Solomoniga jooksime koos kuni viimase kilomeetrini, lõpus jäi ta maha kõigest kolme sekundiga. Tugeva jooksu tegi ka Leonid Latsepov ajaga 29.57. Kamba peale tuli see Eesti hooaja kõige kiirema top kolmega 10 km võistlus. Isiklikus plaanis hindan seda etteastet kõrgelt, kuna see aitab aru saada, milline on minu seisund pärast maratoni. Siit on tore edasi minna!“

Naiste arvestuses tuli Sportlandi 10 km üldvõitjaks Kertu Kula (Sparta) ajaga 38.42 Talle järgnesid Anneli Villemson ja Janika Jürgenson (SK ProRunner).

Kuressaare Linnajooksul oli osalemas rekordarv 1511 väiksemat ja suuremat jooksusõpra ning tegu oli viimaste aastakümnete kõige osavõturohkeima linnajooksuga. Lastejooksul oli osalejaid 526, Sportlandi 10 km 163 ja 5 km (jooks ja kõndimine) 822. Linnajooksu korraldajate esindaja Mati Mäetalu märkis, et ürituse võib kindlasti lugeda kordaläinuks. „Korraldajate poolt vaadatuna õnnestus jooksuüritus suurepäraselt – kõrge tase ja suur osalejate arv on iga korraldaja unistus. Loodetavasti kohtume paljude jooksuhuvilistega taas järgmise aasta 04. mail, mil toimub 43. Kuressaare Linnajooks,“ märkis Mäetalu.

Kuressaare Linnajooks on Rimi Eesti Linnajooksude sarja üks osavõistlus. Järgmisena on kavas kolmandal juunil Rakveres Rimi Eesti Ööjooks.