Sevillas toimunud Copa del Rey ehk Hispaania karikasarja finaali suurim täht oli Madridi Reali ründaja Rodrygo. Brasiilia vutiäss viis juba teisel minutil meeskonna juhtima, kui ta suunas värava esiselt võrku Toni Kroosi löögi.

Ajaloos teistkordselt Copa del Rey finaali jõudnud Osasuna näitas siiski hambaid, sest 58. minutil tõi Lucas Torro tabloole viigi. Kuid 70. minutil lõi Rodrygo oma õhtu teise värava, mis kindlustas Realile 2 : 1 võidu. Viimati võitis Real Hispaania karika 2014. aastal. Edu oli ka igati teenitud, sest veerandfinaalis lülistasid nad konkurentsist linnarivaali Atletico ja poolfinaalis Barcelona.

Finaalile andsid aga tooni Osasuna fännid, kes lootsid näha meeskonna ajaloo esimest suurt võitu. Nii oli Estadio de La Cartuja staadionil kohal ligi 25 000 nende poolehoidjat, kes hoolimata kaotusest laulsid ja toetasid meeskonda ka lõpuvile järel. Sealjuures klubi enda kodustaadion mahutab vaid 22 000 pealtvaatajat. Finaal jäeti ka mõneks ajaks pooleli, sest tuletõrjujad pidid kustutama nende tribüünil süttinud pürotehnika.

Klubi ajaloo 20. Copa del Rey esikoht on Realile üsna oluline, sest koduliigas on nad Barcelona ja Atletico järel alles kolmandal kohal. Vahe liidriga on lausa 14 punkti. Pidutsemiseks neil kuigi palju aega pole, sest juba sel teisipäeval võtavad nad meistrite liiga poolfinaali avamängus mõõtu Manchester Citylt.