Võimud leidsid Bowie tema Florida kodust surnuna pärast seda, kui murelikud sugulased ei saanud temaga mitu päeva ühendust.

Vähemalt kaks ameeriklanna naabrit rääkisid ajalehele Daily Mail eraldi, et Bowie näis olevat seitsmendat või kaheksandat kuud rase.

„Ta oli kõhn naine ja tundus, et tal oli pool korvpalli särgi all,“ ütles üks naabritest.

Politsei ei ole surma põhjust siiani avaldanud, kuid kahtlustatakse, et vaimse tervise probleemide all kannatanud Bowie sooritas enesetapu.

Endine sprindikuulsus oli naabrite sõnul viimasel ajal käitunud väga väljakutsuvalt.

„Ma tulin kord oma majast välja ja ta seisis tänaval, hoidis nuga käes ja karjus mehe peale,“ meenutas naaber Zehra Ugurlu (52). „Minu perekonna sõbral õnnestus temaga rääkida ja ta maha rahustada, kuid see oli hirmutav. Tema elu oli heitlik ja ebatervislik, kuid mul on väga kahju, mis temaga juhtus.“

„Ta oli nii noor. Miks ta sõbrad teda ei aidanud?“ lisas Ugurlu.

Väidetavalt olid ameeriklannal ka rahalised raskused ja teda ähvardas kodust väljatõstmine.

Bowie elu oli üldse dramaatiline. Ema jättis ta maha, kui ta oli alles kaheaastane. Sprinteri isa mõisteti aga narkokuritegude eest 50 aastaks vangi.

Bowie oli eelmise kümnendi keskel üks planeedi kiireim naine. 2016. aasta Rio olümpial võitis ta 100 meetri jooksus pronksi, 200 meetri jooksus hõbeda ning 4 x 100 teatejooksus USA koondisega kulla. 2017. aastal Londonis oli ameeriklane sprindikuninganna, sest tuli 100 meetri jooksus maailmameistriks ning astus poodiumi kõige kõrgemale astmele ka koos teatenaiskonnaga.

Jaga
Kommentaarid