Päeva esimeses kohtumises alistas Tel Avivi Maccabi koduväljakul Monaco 104 : 69 ja viis seeria otsustava mänguni. Maccabi kaotas avaveerandi 17 : 24, kuid poolajale mindi juba koduvõistkonna 11-punktilises eduseisus. Teisel poolajal Maccabi võimas hoog jätkus ning kolmas ja neljas veerandaeg võideti vastavalt 32 : 17 ja 25 : 16.

Võitjate parimana kogus Lorenzo Brown 22 punkti, kaks lauapalli ja kuus resultatiivset söötu. Monaco resultatiivseim oli Mike James 13 punktiga. Veerandfinaalseeria otsustav viies kohtumine toimub teisipäeval Prantsusmaal.

Skandaalses Madridi Reali ja Belgradi Partizani vahelises veerandfinaalseerias suutis teise võidu võõrsil noppida Madridi võistkond ning viigistada seeria 2 : 2-le. Kohtumist võimsalt alustanud Hispaania võistkond võitis avaveerandi 27 : 15 , kuid poolajaks suutis Serbia hiid vahe vähendada kolmele punktile. Kohtumise viimase veerandi eel juhtis Madridi Real 61 : 55 ja lõpusireeni kõlades seisis tablool külalisvõistkonna 85 : 78 võidunumbrid.

Võitjate poolelt olid resultatiivseimad Walter Tavares 15 punkti ja seitme lauapalliga ja Adam Hanga, kelle saldosse kogunes samuti 15 punkti. Kodumeeskonna Partizani parim oli Zack Leday 25 punktiga. Kaunases toimuvale finaalturniirile pääseja selgub teisipäeval, kui Madridis peetakse seeria otsustav kohtumine.

Kohtumise õhkkonnale andis oma pitseri eile Serbias toimunud koolitulistamine, mille käigus hukkus 9 inimest: kaheksa õpilast ja üks turvamees. Algselt oli arutluse all ka kohtumise edasilükkamine, mida siiski ei tehtud. Sellele vaatamata ei mängitud kohtumise ajal kõlaritest muusikat ning pealtvaatajatele ei toimunud mingeid mänge ega tegevusi. Lisaks peeti kohtumise eel minutiline leinaseisak.