Tartu alustas mängu paremini ja pääses 16:7 juhtima. Pärnu vastas aga sellele koguni 16:0 spurdiga ja võitis avaveerandi 30:26. Mihkel Kirves oli visanud juba 16 punkti (!) ja võtnud neli lauapalli.

Teisel veerandajal sai korraks punktiga ette ka Tartu (34:33), kuid poolajavileks juhtis Pärnu tulemusega 49:46. Lõpusekundil tabas Leemet Böckler seejuures kaugviske. Kirvese arvel oli avapoolajaga 20 punkti ja seitse lauapalli.

Kolmas veerand kuulus kindlalt 24:12 Tartule ning külalised juhtisid enne viimast perioodi 70:61.

Otsustava veerandi alguses muutus tartlaste mäng liiga individuaalseks ning viiendaks minutiks jõudis Pärnu kahe punkti kaugusele (73:75). Järgmise kolme minutiga kasvatas Tartu vahe taas 10-punktiliseks (87:77). Selle spurdi ajal tabas Andrii Voinalovych kaks kaugviset ja tõi kaheksa punkti.

Pärnu lõpuminutite ponnistused enam vilja ei kandnud ja Tartu võttis võõrsilt tähtsa võidu 95:81.

Tartu resultatiivseim oli Jitaurious Gordon 25 punktiga, Voinalovych viskas 18, Hendrik Eelmäe 17 ja Böckler 15 silma.

Kirves jõudis lõpuks Pärnu parimana 31 punkti (visked mängust 12/18) ja 14 lauapallini. Tema efektiivsuse näitaja oli koguni 45! Isaiah Hart lisas 22 silma, kuid teiste panus jäi selgelt tagasihoidlikuks.

Tartu Ülikool Maks & Moorits peatreeneri Nikolajs Mazursi sõnul mängisid mõlemad meeskonnad hea tempoga. „Teadsime, mis vigu me esimeses mängus tegime ja suutsime neist hoiduda. Püüdsime mängida energilisemalt ja muutsime kaitses mõningaid asju. Täna oli mõlemalt poolelt hea tempoga mäng. Olen rahul sellega, kuidas alustasime esimest ja kolmandat veerandit. Täname fänne, kes meile võõrsil kaasa elama tulid ja täna oli hea võit, aga järgmine mäng algab taas nullist ja oleme selleks valmis,“ sõnas Mazurs.

Seeria kolmas mäng on juba esmaspäeval Tartus. Kindlasti peetakse ka neljas mäng ja seda Pärnus kolmapäeval, 10. mail. Kui läheb vaja ka viiendat mängu, siis toimub see Tartus reedel, 12. mail.