Fahd Al-Rashidi sahistas mõlemal poolajal väravavõrku korra, viies Al-Taawouni 2:0 juhtima. Matši lõppfaasis taastas Abderrazak Hamdallah 76. minuti tabamus Al-Ittihadi lootused tagasitulekust, kuid rohkemaks liiga liider suuteline ei olnud.

Vahepeal mõõnas olnud Al-Nassr teenis 29. aprillis toimunud liigakohtumises taas võidulisa, kui Al-Raed mängiti üle 4 : 0. Väravamõõna lõpetas ka Cristiano Ronaldo, kes sai kohtumises kirja ühe värava.

Eilses kohtumises kaotusevalu tundnud Al-Ittihad on endiselt liiga liider 59 punktiga, edestades Al-Nassri kolme silmaga, kui liigahooaja lõpuni on jäänud veel viis vooru.

Ronaldo, kes on pärast jaanuaris Al-Nassriga liitumist löönud 12 liigaväravat, postitas neljapäeva varahommikul Twitterisse foto Al-Nassri araabiakeelse motoga „ANA AALAMY“, mis tähendab tõlkes „Ma olen globaalselt tuntud.“

Portugali staarründaja, kes liitus Al-Nassri jaanuaris lepinguga, mille väärtus on üle 200 miljoni euro. Viimastel nädalatel on Ronaldo mitmetel kordadel näidanud välja selget rahulolematust ning on kistud erinevatesse väiksematesse skandaalidesse üle maailma.