Umbes kümne miljoni suurust eelarvet koostades püstitas Žalgiris eesmärgi, et piletituluga teenitakse neli miljonit eurot.

„Ületasime selle,“ rääkis Motiejunas portaalile Basketnews. „Täpsemad numbrid saan öelda pärast hooaja lõppu. Me ei oodanud publikult nii suurt toetust. Fännid on klubi majanduslikule jätkusuutlikusele ja eelarve kasvamisele palju kaasa aidanud.“

Motiejunase sõnul ei arvestatud prognoosi sisse Euroliigas veerandfinaali pääsemist, sest see on Žalgirise eelarvega klubi jaoks igal hooajal tohutu õnnestumine. „Play-off'i tulu ei arvesta me kunagi. Mäletame hästi koroonaviiruse perioodi, mille tõttu pidime laenu võtma. See hooaeg lubab meil naasta ilma laenudeta elu juurde. Nüüd sõltume ainult tuludest ja kuludest,“ selgitas ta.

Žalgiris kaotas Euroliiga veerandfinaalis Barcelonale mängudega 0:3. Seega piirduti ühe kodumänguga, aga ainuüksi see tõi klubile sisse 1,3-1,5 miljonit eurot. Samas märkis Motiejunas, et veerandfinaali kohtumise korralduskulud on suuremad kui põhihooajal.

Põhihooajal müüs Žalgiris 17 kodumängust välja 16. Ainukesena leidus vabu kohti hooaja esimesel kodumängul, kus võõrustati Bologna Virtust. Siis oli saalis 11 000 pealtvaatajat, Žalgirio Arena mahutab 15 000 inimest.