„Võit oli väga hea. Pärnu lõi küll ühe, aga viimasel minutil võib selline asi juhtuda. Pärnul on hea tase, seda nad näitasid ka täna,“ möönis Soccerneti ülekandes Kuressaare poolkaitsja Pavel Dõmov. Esimesel poolajal ei jõudnud kumbki meeskond 330 pealtvaataja ees sihile. Kõige lähemale jõudiski natuke paremat mängu näidanud Kuressaare poolelt Dõmov, kes vajutas karistusalast löögi latti.

Vaheaja järel kindlustas Kuressaare Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul 20 minutiga võidu. 55. minutil skooris Mark Anders Lepik ilusast Dõmovi söödust ning kümme minutit hiljem viis Mattias Männilaan saarlased ette juba kahega. Pärnu poolelt sahistas küll võrku Ranet Ristikivi, aga see juhtus mängu viiendal lisaminutil ja selleks ajaks olid asjad tehtud.

„Tegime head survet ja me ei lasknud neil palliga mängida. Esimesed 25 minutit olid meie käes... kuid oleme tänavu näidanud, et igas mängus oleme teisel poolajal paremad. Seda näitasime ka täna,“ ütles 29-aastane Dõmov. „Mulle väga meeldib Kuressaares. Head treenerid, head atmosfäär, head mängijad.“

Meistriliiga tabelis on Levadial 26 ja Floral 23 punkti, aga nende selja taga on seis väga tihe. Kuresaarel ja Kalevil on kirjas 16, Vaprusel 15, Nõmme Kaljul 13, Paide Linnameeskonnal ja Tartu Tammekal kümme ning Tartu Tammekal kuus silma. Sealjuures Kuressarel ja Tammekal on üks omavaheline mäng pidamata. Veidi nukram on Harju JK Laagri seis, kellel on kaukas üks punkt.