Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi määras sel nädalal Lionel Messile kahenädalase mängukeelu, sest argentiinlane sõitis ilma meeskonna nõusolekuta Saudi Araabiasse. Üleminekuturgu hästi tundev ajakirjaniku Fabrizio Romano sõnul on aga tiimi ja mängija suhted nii sassis, et see jääb kindlasti Messi viimaseks hooajaks PSG-s.

Romano sõnul teatas Messi isa Jorge lahkumise otsusest klubi juhtkonnale juba kuu aega tagasi ning see oli PSG jaoks viimane piisk karikasse. See on ka üks põhjus, miks klubi julges ilmakuulsat jalgpallurit sel korral karistada.

Vaevalt jääb 35-aastane Messi töötuks. Suurepäraselt suure vuti telgitaguseid teadva Romano väitel sai Messi juba aprillis Saudi Araabia klubilt hiiglasliku lepingupakkumise. Kuigi Al-Hilal pakkus argentinlasele 400 miljoni suurust aastapalka, siis toona lükkas Messi pakkumise tagasi. See oleks üle kahe korra suurem sissetulek, kui Al Nassris mängiva 38-aastase Cristiano Ronaldo. Lisaks on seitsmekordset Ballon d'ori ehk maailma parimat jalgpallurit paari pandud USA klubidega.