Kuna Reideborni leping CSKA-ga lõppes, on 31-aastane puurivaht nüüd vabaagent.

Enne Venemaa profiliigasse KHL-i siirdumist mängis Reideborn mitu hooaega Djurgårdenis. Selle klubi uks jääb nüüd aga tema jaoks suletuks.

Djurgårdeni spordidirektor kinnitas Dagens Nyheterile, et Reideborni palkamine ei ole nende jaoks ka teoreetiliselt võimalik.

"Ei, seda ei juhtu,“ sõnas spordidirektor Kurt Georg Stoppel. „Ma ei taha seda rohkem kommenteerida, kuid meil on selles küsimuses väga selge seisukoht.“

Stoppel kinnitas samas, et Reideborni vastu ei tunta huvi just seetõttu, kuna ta otsustas sõja ajal Venemaal mängimist jätkata.

Moskva CSKA-s mängis sel hooajal ka teine ​​rootslane, Fredrik Claesson.

Stoppeli sõnul on nende klubi suhtumine Claessonisse sama, mis Reideborni. Rootsi meeskond ei taha teha tegemist mängijatega, kes on esindanud Venemaa kaitseministeeriumi alla kuuluvat armee spordiklubi.

Kui mullu veebruaris Ukraina sõda algas, lahkusid koheselt Moskva CSKA-s rootslased Lucas Wallmark ja Joakin Nordström. Lepingu lõpetamine läks mängijatele kopsaka summa maksma. SVT andmetel maksis Wallmark lepingu lõpetamise eest koguni 13 miljonit krooni ehk umbes 1,25 miljonit eurot.

„Kui mõelda Ukraina perede kaotustele ja õudustele, mida me seal näeme, on minu ohver sellega võrreldes väga väike,“ ütles Wallmark mullu kevadel SVT-le. „Sellel klubil on Venemaa administratsiooniga tihedad suhted. Tundsin, et ma ei taha selles osaline olla,“ jätkas ta.

Jaga
Kommentaarid