Messi reisis Saudi Araabiasse pärast pühapäevast Prantsusmaa liigamängu, kus ta tegi kaasa kõik 90 minutit, kuid PSG kaotas Lorientile 1:3.

BBC kirjutab, et 35-aastane Messi oli oma kommertsreisiks luba küsinud, kuid PSG keeldus. Argentiinlane ei saa mängukeelu ajal klubiga treenida ega saa ka palka.

Messil on Saudi Araabiaga sõlmitud kopsakas leping, mille kohaselt käib ta rikkas naftariigis tegemas turismisaadiku tööd.

Karistuse kohaselt peab Messi vahele jätma PSG kohtumised Troyesi ja Ajaccio vastu. Hetkel on koduliigat juhtiva Pariisi tippklubi edu Marseille ees viis punkti.

Mullu detsembris maailmameistriks kroonitud Messi leping PSG-ga saab läbi sel suvel. Juba mõnda aega on spekuleeritud, et argentiinlane kolib uueks hooajaks tagasi oma endisse koduklubisse Barcelonasse. Seda, et Kataloonia suurklubi teeb Messi palkamiseks tööd, kinnitas aprillis ka FC Barcelona asepresident Rafael Yuste.

Kuigi ründetäht naaseb suure tõenäosusega Barcelonasse, jahib teda ka Saudi Araabia klubi Al Hilal. Klubi kavatseb Messile pakkuda umbes 400 miljoni USA dollari (360 miljoni euro) suurust aastapalka, millega argentiinlane tõuseks maailma enimteenivaimaks jalgpalluriks.

Alates jaanuarist mängib Saudi Araabia kõrgliigas ka Portugali koondise kapten Cristiano Ronaldo. Al Nassri klubi maksab Ronaldole 200 miljoni euro suurust aastapalka.

Messi on PSG eest löönud 71 mänguga kokku 31 väravat ja andnud 34 resultatiivset söötu. Mullu tuli ta Prantsuse meistriks.