Kohtumise eel kuulusid mõlemad meeskonnad tabeli tagumisse poolde, sest Narva oli seitsme silmaga kaheksas ja debütant Laagri ühega viimane. Avavoorus näitas Laagri kodus vastastele hambaid, sest 17. minutil pääsesid nad Roman Sobtšenko tabamusest juhtima. Ent avapoolaja viimasel minutil tõi Daniil Tarassenkov tabloole viiginumbrid ning piirilinlastele tõi 2 : 1 võidu Alex Markovici tabamus.

Vihmasel Narva Kalev-Fama staadionil toimunud matši esimene poolaeg erilist silmailu ei pakkunud. Paari Laagri üsna ebaõnnestunud kauglöögi järel sahistas võrku Harlin Suarez, ent kohtunikud tuvastasid olukorras suluseisu. Ülejäänud poolaega ilmestasid peamiselt mitu vigastuspausi ja meeskonnad läksid riietusruumi seisult 0 : 0.

„Meie plaan oli kõrgelt pressida ja seda ma ka tegime,“ ütles kohtumise järel Soccerneti ülekandes Transi ründaja Tristan Koskor. „Algselt polnud plaan terve kohtumise vältel pressida, aga kuidagi see nii läks. Mängu käik ja teisel poolajal olnud taganttuul soosis seda.“

Teisel poolajal kindlustas Narva 174 pealtvaataja ees võidu. 51. minutil keeras 20-aastane paremäär Tarassenkov ilusa pettega ennast kahe kaitsja vahelt vabaks ning andis otsajoone kõrvalt terava passi värava ette Koskorile, kes lükkas palli ühe puutega võrku.

Kuigi poolvõimalusi kukkus seejärel mõlemale meeskonnale, siis järgmise värava lõi taas Koskor. 73. minutil pääses Trans poolkiiresse, mille järel sai ründaja proovida karistusala joonelt. Kuigi löögile sai Laagri kaitsja Aleksandr Ivanjušinin jala ette, siis see sai sealt nii õnnetu põrke, et vajus suure kaarega üle väravavahi Ivans Baturinsi võrku. See jäi ka kohtumise viimaseks tabamuseks.

Sealjuures on Koskor viimases kolmes liigamängus löönud viis väravat, mis on olnud ka Transi ainsad tabamused neis matšides. „Pean tänama tiimikaaslasi, kes leiavad mind,“ rääkis sellest hooajast Transi särki kandev ründaja.