Veerandfinaalseerias avamängu kaotanud Real oli teises kohtumises 80 : 95 kaotuseisus, mis viis selleni, et hispaanlaste tunded keesid üle.

Kõik sai alguse Sergi Llulli jõulisest veast Kevin Punteri vastu, kes ei jäänud talle vastust võlgu. Toimunud intsidendi tõttu algas massikaklus, millest võtsid osa pea kõik mõlema võistkonna mängijad ning kohtumine lõpetati enneaegselt Partizani 95 : 80 võiduga.

Pühapäeval hoiatas Partizani koduhalli Štark Arena direktor Goran Grbovic, et kuumavereliste Partizani fännide käitumine on kolmandas mängus eriti terase jälgimise all ning viperuste korral võidakse saal tühjaks teha.

Kuna Partizan on Kaunases toimuvast finaalturniirist ainult ühe võidu kaugusel, siis mõistagi loodab Oradovic, et midagi sellist ei juhtu.

„Ma unistan sellest, et fännid looksid samasuguse atmosfääri nagu terve senise hooaja jooksul ning et kõik oleks aus ja spordimehelik,“ vahendab Eurohoops Obradovici sõnu.

„Ma tahan, et kõik läheks nii nagu peab ja et Madridi Real tunneks end siin hästi. See puudutab kõiki nende klubi liikmeid ja ka mõningaid fänne,“ luges Obradovic Partizani fännidele sõnad peale.

Partizan juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:0. Reali palluritest sai kaklemise eest viiemängulise keelu Guerschon Yabusele ja ühemängulise keelu Gabriel Deck, Partizani poolelt peab Kevin Punter vahele jätma kaks matši ja Mathias Lessort ühe kohtumise.