Võrdlemisi sündmustevaese Bakuu GP märksõnad on Red Bulli järjekordne kaksikvõit, uus võistlusformaat, mida sel nädalavahetusel esimest korda katsetati, ja viimasel ringil tekkinud eluohtlik olukord.

Nimelt sõitis prantslane Esteban Ocon (Alpine) võistluse viimasel ringil boksi, kuid sissesõiduteel seisis samal ajal trobikond fotograafe ja ametnikke. Õnneks suutsid inimesed viimasel hetkel vormeli eest ära joosta. Kuidas selline olukord üldse tekkida sai?

Kui üllatavaks pidada asjaolu, et Verstappen ei saanud suurema osa sõidust Pérezele vastu? Ferrari teenis viimaks hooaja esimese poodiumikoha. Mida arvata uuest formaadist, kus laupäev on pühendatud puhtalt sprindile ja jõudude vahekorda näeb tegelikult juba reedel?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!

Ringiga ees