Uudisest teatas meediaväljaanne Boardroom, mille kaasomanik Durant on. „Kui esimest korda Nikega käed lõin, ei oleks ma osanud arvata, kui kaugele koostöö jõuab. Olen tuleviku osas elevil ning mul on suur au sellisesse seltskonda jõuda,“ teatas Durant pressiteate vahendusel.

Duranti ja ettevõtte koostöö sai alguse 2007. aastal, mil Durant NBA draftis teisena valituks osutus. Durant on kolmas korvpallur Michael Jordani ja LeBron Jamesi järel, kes firmaga eluaegse lepingu sõlminud. Mainekasse seltskonda kuulub veel jalgpallur Cristiano Ronaldo.

Missugustest summadest jutt käib, pole osapooled mõistagi avaldanud. USA erinevate portaalide teatel jääb summa, mida näiteks LeBron James Nikelt kokku saab, 500 miljoni ja ühe miljardi USA dollari vahele.

Tänavuse hooaja keskel Brooklyn Netsist lahkunud ja Phoenix Sunsiga liitunud Durant jahib oma kolmandat NBA meistritiitlit. Suns läheb läänekonverentsi poolfinaalis vastamisi Denver Nuggetsiga. Phoenixi tiim pole ajaloos kordagi NBA meistriks kroonitud.