Kui seeria esimeses mängus pani Barcelona avaminutitest saadik kaitse lukku ning võttis Žalgirise üle kindla võidu (91 : 69), siis reede õhtul nähti Palau Blaugrana hallis hoopis teistsugust mängu. Tasavägise avaveerandi võitis Kaunase klubi 21 : 20. Vaheajale mindi aga võõrustajate 45 : 44 eduseisus.

Teisel poolajal punkt-punkti heitlus jätkus. Barcelona pääses kolmanda veerandi keskel ette 55 : 49, aga Žalgiris vastas 5 : 0 spurdiga. Külalised pääsesid ka ise paaril korral punktiga ette, kuid viimasele neljandikule mindi siiski Šarūnas Jasikevičiuse hoolealuste 68 : 66 eduseisul. Barcelona pani tugevama mängu lõpuga napi paremuse maksma. Viimase paari minutiga kätte võidetud kaheksapunktiline edu oligi suurim, mis võõrustajatel mängu ajal oli.

Barcelona eest särasid Jan Veselý ja Nikola Mirotić, kes viskasid vastavalt 26 ja 22 punkti. Žalgirise resultatiivseim oli Ignas Brazdeikis 20 silmaga. Edgaras Ulanovas viskas 13, Laurynas Birutis 10 punkti.

Kolme võiduni peetav seeria jätkub 3. mail Kaunases.

Fenerbahçe viigistas seisu

Reede õhtul on vastamisi ka põhiturniiri võitnud Piraeuse Olympiacos ja Istanbuli Fenerbahçe. Avamängu võitnud Olympiacos juhtis kodus Türgi klubi vastu kolme veerandaja järel 56 : 51.

Viimase veerandaja võitis aga Fenerbahçe 31 : 22, millega avas võiduarve ning viigistas seeria 1 : 1 peale. Fenerbahcele kindlustasid võidu Marko Gudurići täpsed vabavisked mõni sekund enne lõpuvilet.

Türgi klubi resultatiivseim oli Carsen Edwards 16 punktiga. Johnathan Motley ja Nigel Hayes-Davis lisasid 15 silma. Olympiacose suurimad skooritegijad olid Kostas Sloukas ja Sasha Vezenkov, kes viskasid mõlemad 18 punkti.

Olympiacose ja Fenerbahçe seeria jätkub 3. mail Istanbulis.