Briti endine maailma esireket kaotas esimeses ringis itaallasele Andrea Vavassorile (ATP 164.) 6 : 3, 7 : 6.

See on tema teine ​​kindel kaotus saviliivaväljakutel, sest Monte Carlo Mastersil tunnistas britt Alex de Minauri kindlat paremust.

Legendaarne britt on pärast puusaoperatsiooni saviliival mänginud väga vähe kohtumisi, kuigi eelmisel aastal suutis ta Madridis võita kaks kohtumist. Tänavuse hooaja edukas algus annab lootust, et Murray paremad päevad pole täielikult möödas ning ta loodab ja usub ka ise, et on võimeline liival parimatele konkurentsi pakkuma.

„Ma tahaksin Prantsuse lahtistel mängida, sest ma ei tea, kas saan veel selleks kunagi ühe võimaluse. On võimatu öelda, milline otsus antud olukorras õige oleks, aga ilmselgelt on tegemist suure slämmiga, kus ma tahaksin osa võtta.“,“ sõnas 35-aastane Murray avaringi kaotuse järel.

„Mul on ambitsioon konkureerida Wimbledoni tiitlitele ja niisugustele asjadele. Ma tean, et täna siin istudes ei kõla see ilmselt realistlikult, kuid ma usun, et see on võimalik,“ ütles Murray.

Eilses esimese ringi matšis rohket frustratsiooni ja pettumust välja näidanud tenniseäss ei olnud absoluutselt rahul mängutasemega, mida ta kohtumises näidata suutis. „See ei olnud minu poolt suurepärane mäng. Teises setis hakkasin natuke paremini mängima, aga algus oli väga uimane, mis maksis mulle kätte. Mõnda viga on väga raske seletada,“ kommenteeris Murray eilset matši.

Järgmine turniir, kus Andy Murray osa võtab on pooleteist nädala pärast algav Rooma ATP 1000 kategoori mõõduvõtt.