Enne neljandat vooru oli Eestil tabelis viis ja Jaapanil kümme silma. Kui eile kaotas Eesti 4 : 7 Ukrainale, siis Jaapan oli 8 : 3 üle Serbiast. Kuigi omavahelist matši alustas aktiivsemalt ja paremini eestlased, siis sihile jõudsid jaapanlased. Kellal oli 6.38, kui eestlaste litrikaotuse järel saatsid Shogo Nakajima ja Yushiroh Hirano mänguvahendi Shigeki Hitosatole, kes saatis selle väravavavahi Conrad Mölderi jalge vahelt sisse.

See jäi ka esimesel kolmandikul ainsaks tabamuseks ning Jaapan läks riietusruumi napis 1 : 0 eduseisus. Eesti tegi esimese 20 minutiga vastaste värava raamide vahele neli ja vastased kaheksa pealelööki.

Teist kolmandikku oli mängitud 4.47, kui Jaapan viskas teise. Tabamuse sai enda nimele Jiei Halliday ja söödupunkti Sato Kohei. Kuid eestlased vastasid vaid üheksa sekundi pärast, mil survet teinud võõrustajad said Jaapani värava taga litri kätte, Erik Embrich söötis selle kollkipriga silmitsi seisnud Mark Viitanenile, kes saatis selle võrku.

Kui mängukellal oli 35.43, said jaapanlased kirja oma kolmanda tabamuse kui ühe puutega virutas litri sisse Yushiroh Hirano, söödusilma said kirja Shogo Nakajima ja Shigeki Hitosato, mistap Eesti läks puhkama 1 : 3 kaotusseisust.

Viimasel perioodil kumbki koondis enam väravaid juurde ei visanud. Eesti tegi kaheksa pealeviset Jaapani kuue vastu.

Teistes tänastes Tondiraba jäähallis toimunud kohtumistes alistas Hiina 5:0 Serbia ja Ukraina purustas Hollandi koguni 14:2.

Nelja vooru järel on B-grupis seis järgnev: 1. Jaapan (12 p), 2. Ukraina (10 p), 3. Hiina (5 p), 4. Eesti (5 p), 5. Holland (3 p) ja Serbia (1 p).

Laupäeval lähevad viimases voorus vastamisi Serbia - Holland (kell 12.30), Eesti - Hiina (kell 16.00) ja Jaapan - Ukraina (19.30). Alagrupi võitja kerkib tulevaks aastaks MM-i I divisjoni A-alagruppi. Grupi viimane langeb II divisjoni A-gruppi.