Päeva esimeses kohtumises võtsid Kaldvee ja Lill mõõtu Austraalialt. Eestlased läksid kiirelt 5 : 0 juhtima ja võitsid matši lõppeks 9 : 3. Hoopis teisest puust oli teine vastane Itaalia, kes on antud alal valitsev olümpiavõitja.

Eesti oli kolme freimi järel 0 : 3 taga ning veel enne viimast oli seis Kaldvee ja Lille poolt vaadatuna 5 : 6, aga vägeva lõpuga võitsid nad kohtumise 7 : 6. Sellega nad kindlustasid ka alagrupist edasipääsu.

Kaheksa vooru järel on A-alagrupis Kanadal ja Eestil seitse, Šotimaal kuus võitu ning ülejäänud duod on saanud neli või vähem õnnestumist. Sealjuures on Eesti alagrupis võrdsete võitude puhul Kanadast tagapool, kuigi omavaheline mäng võideti. Võti peitub selles, et paremust määratakse loosiviske põhjal - kes saab tsentrile lähemale.

Kanada keskmine on praeguseks 20,56 cm, Eestil 43,52 cm. Selleks, et kerkida alagrupi võitjaks ja pääseda otse poolfinaali, tuleb Eestil võita viimases voorus Hollandit ja loota, et Kanada kaotab Koreale, kellel on kirjas vaid kaks võitu. Vastasel korral tuleb Eestil mängida reedel veerandfinaalis B-grupi teise või kolmandaga, sõltuvalt sellest, milline koht alagrupis saadaks. Ka kuus võitu saanud Šotimaa edestab võrdsete punktide korral Eestist ees, sest nende keskmine täpsus on 35,59 cm.

Ühtlasi tõusevad nad EOK toetuse C-tasemelt B-tasemele (seda saavad OM-i neljas kuni kümnes koht, MM-i neljas kuni kaheksas koht ning EM-i teine ja kolmas), millega kaasneb palgafond 1600 eurot ja ettevalmistustoetus 1650 eurot.

Tänavune segapaaris kurlingu MM peetakse Lõuna-Koreas Pyeongchangi olümpiamängude jääl. MMil võisteldakse kahes alagrupis, igast alagrupist pääseb edasi kolm tugevamat võistkonda. Maailmameistrid segapaaris kurlingus selguvad laupäeval, 29. aprillil.