Teisipäeval 23-aastaseks saanud Drell pidas Roanne'i Basketi ridades teise kohtumise, kui tema uus leivaisa võõrustas Nanterre'i. Esimesel poolajal oli Roanne tagaajaja rollis, sest avaveerandi kaotasid nad 23 : 25 ja pikemale puhkusele mindi seisult 37 : 41. Veel 2.15 enne kohtumise normaalaja lõppu oli kodumeeskond taga üheksa punktiga, kuid siis tegid nad vägeva vahespurdi ja jõudsid ühe silma kaugusele.

Viimase rünnaku usaldas kodumeeskond Henri Drelli õlule. Kuigi eestlasel oli võimalus lahendada olukord ise, siis otsis sünnipäevalaps sööduga Ronald Marchi ja asi päädis pallikaotusega, vahendab meeskond kodulehel.

Kohtumise tipphetked (Kummalised kombel pole sinna sisse jäetud viimaseid otsustavaid rünnakuid - E. K.):

84 : 85 kaotusmängus säras Roanne'i poolt 31 punkti ja seitse korvisöötu kirja saanud Stefan Moody. Ilusa esituse tegi ka 23 minutit väljakul möllanud Drell, kelle +/- näitaja oli +14. See oli selgelt tiimi parim saldo, sest paremuselt järgmine mees sai kirja +4. Isuga kaitses rassinud Drelli arvele jäi kuus punkti (kahesed 1/2, kolmesed 0/2, vabavisked 4/4) ja kuus lauda.

Roanne'i on Pro A tabelis 14 võidu ja 16 kaotusega kümnendal kohal, viimasest kohamängudele viivast kaheksandast positsioonist hoiab kinni 16 võitu kirja saanud Gravelines-Dunkirk.