Pärast 22:22 viigiseisul lõppenud esimest veerandaega võitis Partizan avapoolaja 48:44. Kolmanda veerandaja lõpuks oli Real siiski punktiga peal ning viis minutit enne kohtumise lõppu juhtisid võõrustajad juba 77:70. Partizan tegi aga vahe kärmelt tasa ja viimasele minutile mindi vastu 84:84 seisul.

Külalised läksid seejärel tänu Kevin Punteri vabavisetele küll üle tüki aja juhtima, kuid kohe järgmisel rünnakul leiti ennast uuesti 86:87 kaotusseisust. Partizanil jäi vastamiseks aega veel 22 sekundit ning päris viimasel hetkel sopsaski Punter kolmese läbi korvirõnga. Real enam allesjäänud 0,4 sekundiga korralikult viskele ei jõudnud ja Partizan võttis 89:87 võidu.

Punter viskas Partizani parimana 26 punkti, Zach LeDay lisas 13 silma. Reali resultatiivseim oli Gabriel Deck 24 punkti ja kaheksa lauapalliga. Guerschon Yabusele sai kirja 14 ning Edy Tavares 12 punkti.

Seeria teine kohtumine peetakse neljapäeval Madridis, järgmisel nädalal ristatakse piigid Belgradis.

Koduväljakueelise napsas endale ka Maccabi, kes võitis Monaco vastu avaveerandi 18:16 ning pärast seda enam eduseisu käest ei andnud. Poolajapausile minnes olid võõrustajad küll veel kolme punkti kaugusel, aga seejärel tegi Iisraeli klubi hoogsalt vahe sisse ning lõpuks võeti kindel 79:67 võit.

Võitjate resultatiivseimad olid Wade Baldwin 20 ja Lorenzo Brown 15 silmaga. Monaco poolelt said 15 punkti kirja Alpha Diallo ja Mike James.