Kvalifikatsioonis sõitis Kullas välja paremuselt viienda ringiaja. Parimat aega näitas Josh Gilbert, kes edestas Kullast 2,2 sekundiga. Teise aja sai kirja Conrad Mewse ja kolmanda John Adamson.

Kullas, kes on näidanud ennast väga hea startjana, suutis avasõidus taas seda teha ning asus sõitu liidriks. Teise koha võttis sisse Mewse, kes jälitas Harrit kogu sõidu vältel. Kullas suutis aga britti enda seljataga hoida ning võttis avasõidust esikoha 1,3 sekundilise edumaaga Mewse'i ees. Sõidu kolmandana lõpetanud Gilbert kaotas meie mehele juba 40 sekundiga.

Teises sõidus võttis Kullas stardi järel sisse neljanda koha. Seal püsis ta pikka aega kuni kuuendal ringil suutis Kullas mööduda eelmise hooaja meistrist Tommy Searle'ist. Selleks ajaks olid kaks esimest juba püüdmatult eest läinud ning eestlane tuli finishisse kolmandana. Esikoha teenis Gilbert ja taas pidi napi teise kohaga leppima Mewse.

„Esimeses sõidus võtsid stardivõidu ja juhtisin kuni lõpuni. Teises sõidus nii head starti ei saanud ja selleks ajaks kui kolmandaks tõusin oli eesolijaid juba raske püüda. Oli hea etapp ja suutsin punktiedu natuke suurendanda,“ rääkis Kullas pärast võistlust.

Etapi kokkuvõttes tuli Kullas 45 punktiga teisele kohale. Samade punktidega teenis etapivõidu Gilbert. Kolmas oli 44 punktiga Mewse. Sarja kokkuvõttes jätkab Kullas esikohal, tal on kahe etapi järel koos 95 punkti. Teisel kohal on 88 punktiga Mewse ja kolmandal kohal 81 punktiga Gilbert.

MX2 klassis jättis Jörgen-Matthias Talviku vigastuse tõttu etapi vahele. Kolmas etapp toimub 14. mail kuulsal Foxhilli krossirajal.