Hooaja eel ei oodanud keegi Napoli võitkonnast mitte midagi. Maha oli müüdud suurimad staarid Fabian Ruizi, Lorenzo Insigne ja Kalidou Koulibaly, kuid vaatamata sellele on tänavusest hooajast kujunemas täielik jõudemonstratsioon.

Klubi staarmängijateks ja hinnatud nimedeks on tõusnud sellised mängijad nagu lõuna-korealane Kim Min-jae, Gruusia pallur Khvicha Kvaratskhelia ja Kameruni poolkaitsja Andre-Frank Zambo Anguissa.

Möödunud nädalavahetusel astuti veel üks suur samm meistritiitlile lähemale, kui Giacomo Raspadori kolmanda lisaminuti väravast alistati Torino Juventus 1 : 0.

Matemaatiline kinnitus meistritiitlist võib tulla juba järgmises voorus, kui Napoli võidab koduväljakul Cremoneset ja Lazio ei suuda võita Milano Interit. Sellisel juhul saaks meeskond tähistada meistritiitlit koguni kuus vooru enne hooaja lõppu.

Dramaatiline võit nädalavahetusel algatas juba Campania pealinnas pöörased pidustused. Terve Napoli oli juba täielikus segaduses ja ekstaasis, kui meeskond hommikul Torinost naasis.

Itaalia Serie A tabeliseis seitse vooru enne hooaja lõppu: