Seeria neljandas kohtumises Heati ja Bucksi vahel tegi tagasituleku Giannis Antetokounmpo ning kõik tundus minevat selles suunas, et põhiturniiri võitja suudab seeria viigistada ja koduväljakueelise tagasi võita. Veel viimase veerandaja keskel 12-punktilises kaotusseisus olnud Heat tegi marulise tagasituleku kohtumise viimastel minutitel, tabades pea kõik visked, mis teele saadeti. Suur roll selles oli Jimmy Butleril, kes viskas kohtumises Heati kõigi aegade play-offi rekordit tähistavad 56 punkti. Staarmängija tabas väljakult koguni 19 viset 28-st ning noppis ka üheksa lauapalli.

Kõige selle varjus tegid kiiduväärt esituse ka Antetokounpo ja Brook Lopez. Kreeka ebajumal sai ülitähtsas kohtumises hakkama kolmikduubliga, kogudes 26 punkti, 10 lauapalli ja 13 resultatiivset söötu. Bucksi resultatiivseim Lopez kogus kohtumise lõpuks 36 punkti ja 11 lauapalli, kuid kõigest sellest jäi täna väheseks.

Seeriat 3 : 1 juhtima asunud Heat võib pääsu idakonverentsi poolfinaali kindlustada juba ööl vastu neljapäeva, kui seeria viies kohtumine peetakse Milwaukee Bucksi koduväljakul.

Varahommikul toimunud teises lahingus asus seeriat samuti 3 : 1 juhtima Los Angeles Lakers, alistades Memphis Grizzlise 117 : 111. Võitjate eest tegi suurepärase mängu Lebron James, kogudes 22 punkti ja 20 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Lakersi resultatiivseim oli Austin Reaves 23 punktiga. Seerias nurka surutud Memphise parimana kogus Desmond Bane 36 punkti. Samad võitkonnad madistavad omavahel uuesti juba ülehomme, kui seeria viies kohtumine toimub Memphises.