Prienai jäi võõrsil Panevežysele alla 75 : 81. Enim ajas Kiltinavičiust närvi kohtumise viimastel sekunditel Prienai mängijale Dominykas Domarkasele vilistatud ründeviga. Prienai kaotusseis oli sel hetkel 75 : 77 ja kohtunike vastupidise otsuse korral oleks Domarkase korv ära loetud. Lisaks oleks ta saanud õiguse ühele vabaviskele ja selle tabamise korral läinuks Prienai 78 : 77 ette.

„Ausalt öeldes tunnen ennast petetuna,“ rääkis Kiltinavičius pressikonverentsil. „Miks? Sest vaatasin just videot. Kohtunikud võtsid meilt võidu ära. See oli selge kaitsja viga. Kui sarnases olukorras oleks Panevežyse rünnak olnud, saanuks kindlasti vea kaitsja.“

Leedu korvpalliliiga kohtunike osakond vaatas olukorra üle ja leidis, et kohtunikud vilistasid siiski õieti.

Kõnealune viga:

Kuna Kiltinavičius on ka varem kohtunike kritiseerimise eest trahvi saanud, võeti seda karistuse määramisel arvesse. Lisaks 1050 euro maksmisele ei tohi ta kahes järgmises mängus Prienaid juhendada.

Eilses kohtumises oli Panevežyse resultatiivseim mängija Eesti koondislane Kristian Kullamäe, kes viskas 20 punkti. Ta tabas kümnest kahepunktiviskest seitse ja kuuest kolmepunktiviskest kaks. Lisaks jäi Kullamäe arvele viis lauapalli ja kolm söötu.

Panevežys on turniiritabelis 19 võidu ja 10 kaotusega neljas, Prienai hoiab 4 võidu ja 25 kaotusega 12. ehk viimast kohta.