Kohtumise avaminutist pealt turmtuld andnud eestlased sai vastase väravalt kaane maha teise kolmandiku keskel. Väravaesise segaduse järel jättis Rasmus Kiik litri kaitsjale Eduard Slessarevskile, kes virutas selle vastaste ridades suurepärase mängu teinud Arsenije Rankovicile püüdmatult esimese posti kõrvale.

Lõpuks tegi Eesti normaal- ja lisaajal 53 ning Serbia vaid 15 pealeviset, kuid 65 minuti järel oli tablool 1 : 1 viigiseis. „See on esimene mäng ja see osutus üsna närvesöövaks,“ tõdes 24-aastane Slessarevski matši järel Delfile. „See oli omajagu elamus, sest mängime kodus oma sõprade, sugulaste ja tuttavate ees. Loomulikult olime omamoodi närvis. Teisel perioodil viskasin värava ja korraks tundus, et läheb lihtsamaks, kuid reaalsuses oli lõpuni keeruline. Jah, me võitsime, aga minu arvates oleksime pidanud paremini mängima.“

Narvas hoki põhitõed selgeks saanud ning alates 2016. aastast Soome madalamates liigades kaasa lööva kaitsja sõnul läks meeskond innukalt matšile vastu. „Meil oli suhtumine, et uhame värava suunas ja viskame peale, aga pärast esimest perioodi palus treener meil targemalt tegutseda ja mängu parandada,“ lisas Slessarevski.

Ühtlasi valiti mängumees kohtumise järel Eesti koondise parimaks. „Emotsioonid on suurepärased ja selle värava pühendasin oma 11. märtsil sündinud tütrele,“ lausus ta.

Esmaspäeval võõrustab Eesti Tondiraba jäähallis kell 19.30 algavas kohtumises Hollandit, kes I divisjoni B-grupi turniiri avamängus kaotasid suurelt 1 : 8 Jaapanile.