Mänguõhtu kõige vaatemängulisem lahing toimus aga Golden State Warriorsi ja Sacramento Kingsi vahel, kus esimestel oli 40 sekundit enne kohtumise lõppu viiepunktiline edumaa ja nende valduses oli ka pall. Vastaste vahele lõksu jäänud Stephen Curry tahtis kavaldada ja soovis time out'i. Kuid oli üks suur mure – peatreener Steve Kerr oli kõik mõttepausid juba ära kasutanud.

Curry sai olukorras tehnilise ja pallivaldamine läks vastastele. See läks meeskonnale maksma neli silma, sest Kings sopsas esiteks vabaviske ja kohe otsa tabas De'Aaron Fox kauge kolmese. Kuid Warriorsile see saatuslikuks ei saanud, sest viimasel kahel rünnakul kumbki meeskond korvilisa ei teeninud ja nad said raske 126 : 125 võidu.

Curry arvele jäi kohtumises 32 punkti, kaotajate ridades sai Fox kirja statistikarea 38 punkti, üheksa lauda ja viis korvisöötu. Esimesed kaks omavahelist kohtumist kaotanud Warriors jõudis sellega 2 : 2 viigiseisuni. „Ma ei teadnud, et meeskonnal on kõik mõttepausid kasutatud,“ tunnistas Curry. „Ma ei hakka valetama – enda meelest tegin väga kavala lükke. Aga siis vaatasin pinki, kus kõik raputasid pead. See oli kahetsusväärne olukord.“

Nelja võiduni toimuvates seeriates said kolmanda õnnestumise kirja New York Knicks ning Boston Celtics. Knicks alistas 29 silma toonud Jalen Brunsoni vedamisel 102 : 93 Cleveland Cavaliersi. Celtcis seljatas 129 : 121 Atlanta Hawksi, võitjate poolel viskasid nii Jayson Tatum kui Jaylen Brown 31 punkti.

Serbia kossuäss Nikola Jokic viskas 43 punkti, võttis maha 11 lauda ja andis kuus korvisöötu, kuid tema leivaisa Denver Nuggets kaotas lisaajal 109 : 114 Minnesota Timberwolvesile. Võitjate poolel säras 34 silmaga Anthony Edwards, kuid seerias tervikuna on Nuggets peal 3 : 1.