EMX85 klassis võitis Travis Leok mõlemad sõidud Lucas Leoki (mõlemad Husqvarna, Sõmerpalu Motoklubi) ja poolaka Michal Psiuki (KTM) ees.

„Teises sõidus pidin natuke rohkem pingutama, aga üldiselt tulid võidud suhteliselt kergelt,“ ütles Travis Leok Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni pressiteate vahendusel.

EMX65 klassis ei leidunud kummaski sõidus vastast korraldajaklubi Pärnu Motoclub 9-aastasele sõitjale Theo Koltsile (GasGas), kes edestas Gregor Lootust (KTM, Motoextreme) ja lätlast Rainers Grasist (GasGas). Viimane kogus Enri Lustusega (Husqvarna, Sõmerpalu Motoklubi) võrdsed punktid, kuid sai teises sõidus parema tulemuse ja seega kolmanda koha.

Kolts tunnistas, et kodupubliku ees võisteldes oli sees natuke ärevust, aga nii stardid kui sõidud läksid noormehel hästi ja hoolimata Lootuse, Grasise ja Lustuse pingutustest tema selja taga, juhtis ta mõlemat jõukatsumist pea stardist finišini.



Klassis EMX85 oli Pärnus rajal koguni 44 sõitjat Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast, Poolast ja Ukrainast, klassis EMX65 oli osalejaid 37.

Põhja-Euroopa tsooni järgmine etapp toimub 13.-14. mail Poolas.