MM-sarja hooaja neljas etapp lõppes Elfyn Evansi (Toyota) võiduga Ott Tänaku (M-Sport) ja Esapekka Lappi (Hyundai) ees, kuid aegu lähemalt uurides paistab hästi silma, kes tegelikult selle nädalavahetuse kiireim mees oli.

Puhtalt kiiruse eest muidugi punkte ei anta, seega müts maha võitjate ning meie meeste Tänaku ja Martin Järveoja ees, kes hoolimata erinevatest tagasilöökidest võtsid küpsust ja taset näidates laualt väga tugevad teise koha punktid.

Parandame laupäevases saates ekslikult välja hüütud faktivead, teeme Zagrebisse kõne Kaspar Ruusile ja sünnipäevalaps Toomas Järveojale, vastame kuulajate küsimustele ja täidame nende püstitatud fantaasiaülesandeid ning jagame tublimatele küsijatele kingitusi, millega varustasid meid seekord Vitamin Well, NOCCO, SU.VI ja T-Shirt Store.

Ühtlasi selgub, kes on saatejuhtide Gunnar Leheste ja Roland Poomi arvates TOP3 rallimeest läbi aegade ning mida tuleb teha, et WRC jõuaks populaarsuse skaalal lähemale F1 sarjale.

Kuulaja nimega Ingmar esitas meile seekord mõtteharjutuse: kui meil oleks valida ühe lumeralli, ühe asfaldiralli ja ühe kruusaralli vahel, siis millise olemasoleva ralli me sõitmiseks võtaks ja mis autoga? Saatejuhtidest üks omab ralliautodega omajagu kogemusi, teine pole üheski rallimasinas sekunditki sees viibinud. Kuula saatest, kuidas mõtteharjutus lahendati!

Järgmised otsesaated on eetris juba 11. mail, mil algab Portugali ralli. Küsimusi ootame ikka aadressile kuueskaik@delfi.ee.

1x
00:00

Kõige mugavamalt leiad „Kuuenda käigu“ saated uuest Delfi Tasku äpist, mis on saadaval Google Play's ja Apple Store'is.