M-Spordi duo kerkis teiseks 11. kiiruskatsel, kui rallit juhtinud Thierry Neuville tegi avarii ja pidi võistluspäeva katkestama.

Tänasel kahel esimesel katsel sõitis Tänak välja teise ja kolmanda aja, kaotust mõlema katse võitnud Kalle Rovanperäle tuli vastavalt 1,2 ning 0,6 sekundit. Kahel järgmisel katsel oli Tänak vastavalt neljas (+11,6 Rovanperäle) ja viies (+8,6 Sebastien Ogier'le). M-Spordi sõitja avaldas SS12 järel, et kaotas päeva esimesel katsel rehvi ning seetõttu oli rehvivalik hommikuse poole viimaseks sõiduks limiteeritud.

„See oli päris mudane ning sodine katse. Alguses polnud nii hull, aga sõidu jooksul läks üha hullemaks,“ kirjeldas Tänak lõunapausi ajal meediatsoonis Ravna Gora - Skradi (SS11) esimest läbimist.

Neuville'i katkestamise järel liidriks kerkinud Evans edestab Tänakut 22,6 sekundiga. Eestlase selja taga on Esappeka Lappi omakorda 22,2 sekundi kaugusel. „Pingutame kindlasti edasi. Hommikul, kui haardumine oli väiksem, läks meil paremini. Järgmistel katsetel kaotasime veidi rohkem aega. Püüame nüüd sellele reageerida, hoolduspaus ootab ees ja loodetavasti oleme pärastlõunal paremad,“ lisas Tänak edasise võistluspäeva kohta.

Rallipäev jätkub kell 16.54 algava Kostanjevac - Petruš Vrh (23,76 km) kordusläbimisega.