Päeva juhtis Robert Rool ning peale pidulikku avamist ootas publikut meeleolukas show nii rajal, kui laval. Rajal sai näha driftijaid Karel Piiroja, Jako Pino, Oliver Randalu, Marko Mägi ja Ao Vaidat. Rallikrossi sõitsid Tõnu Peek, Arvo Kask, Raini Roomets ja Mart Tikkerbär. Supermotode show tagas Äksi 39 team.

Lisaks võtsid rajal omavahel mõõtu Robert Rool, Artjom Savitski ja Taavi Immato. Muusikat tegid Cityflash & Laura-Ly ning peaesineja oli Shanon.

Raassilla autokrossirajast on saanud FIA rahvusvahelistele nõuetele ja standarditele vastav moto- ja vabaajakeskus, kus on võimalik korraldada siseriiklikke ja rahvusvahelisi meistrivõistlusi rallikrossis, supermotos ja driftis. Uus keskus pakub mootorispordi armastajatele võimalusi, mida varem piirkonnas polnud ning loob ka kuus uut töökohta.

Ümberehitustööde käigus, mis algasid 2022. aasta mais, Raassilla autokrossirajast Eesti kaasaegseim rallikrossirada. Raja pinnakate on tänu oma koostisele hooldusvaba, tagades efektiivsema võistluskorralduse ja sujuvamad sõidud. Raja pikkus on 987 meetrit ja minimaalne laius 10 meetrit.

Lisaks on keskuses pandud palju rõhku turvalisusele ja publiku mugavusele. Keskuse rajamine sai teoks tänu EL Euroopa Regionaalarengu Fondile ja Viljandi vallale.