Pressibriifil osalevad spordi asekantsler Tarvi Pürn, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, Tallinna abilinnapea Tiit Terik, Tallinna Spordi- ja Kultuuriameti juhataja asetäitja Aivo Normak ning peakorraldaja Ain-Alar Juhanson. Lisaks annavad omapoolse kommentaari tulevasele võistlusele Eesti tipp-triatleedid Kevin Vabaorg ning Henry Räppo.

Esimest korda Eestisse saabunud IRONMANi kõrged rahvusvahelised esindajad kommenteerivad Eesti kandideerimist 2025. aasta IRONMAN 70.3 maailmameistrivõistluste korraldajaks olemise võimalikkust. Täna on Eesti finalistide hulgas. IRONMAN Groupi esindavad tegevjuht Shane Facteau, MM-võistluste vanem asepresident Diana Bertsch ning piirkondlik tegevdirektor Henrik Brovell.

Sel aastal toimub järjekorranumbrilt 6. traditsiooniline kestvusspordi tippsündmus IRONMAN Tallinn 5. augustil ja selle võistluskeskus asub Haaberstis Rocca al Mare keskuse ees. Muudetud jooksu- ja rattasõidurada on oluliselt kiiremad, mis annavad osalejatele võimaluse poolpikal IRONMAN 70.3 trassil isikliku rekordi püstitamiseks ning seda Euroopa meistrivõistluste raames. Kahel päeval on starti oodata rohkem kui 3000 osalejat. Tänaseks on kirjas üle 800 osaleja 70.3 Euroopa meistrivõistlusele ja üle 500 osaleja täispikale IRONMAN distantsile.

IRONMANi võistluse täispikk distants hõlmab endas 3,8 km ujumist Harku järves, 180 km jalgrattasõitu Tallinnas ja selle ümbruses ning 42,195 km jooksmist. IRONMAN 70.3 võistlusel tuleb kõik distantsid jagada kahega. Lisaks toimub ka eraldi võistkondlik arvestus, kus iga liige peab läbima ühe ala. Võistlusele eelneval õhtul toimub lustlik lastejooks IRONKIDS.