Pärnu alustas tänast kohtumist väga võimsalt ja juhtis kaheksandaks minutiks juba 18 punktiga (28:10). Avaveerandi lõpuks vähenes külaliste edu 33:19-le. Teisel perioodil jõudis Rapla korraks ka viie punkti kaugusele, kuid poolajavileks oli Pärnu edu taas üsna turvaline - 48:35. Kolmanda veerandi lõpuks jäi vahe samaks ning pärnakad juhtisid 62:49.

Kodumeeskond suutis kaks minutit enne lõppu veel kuue punkti kaugusele jõuda, kuid Pärnu enam mängu käest ei andnud ja võitis 80:72.

Pärnu resultatiivseim oli Isaiah Hart, kes tõi lõpus tähtsaid korve ning viskas 26 punkti ja andis seitse resultatiivset söötu. Võrdselt 13 punkkti tõid Mihkel Kirves, Robert Valge ja Saimon Sutt.

Rapla parimana viskas Tyler Shamar Cheese 21 punkti.

Mõlemad meeskonnad olid siiani suutnud oma koduväljakul võita. Rapla oli avamängus lisaaja järel parem 95:93, Pärnu võitis teise kohtumise 83:71.

Neljas mäng toimub teisipäeval Pärnus. Selle paari võitja kohtub poolfinaalis kas Tartu Ülikool Maks & Mooritsa või Keila KK-ga. Hetkel juhib Tartu seda veerandfinaali mängudega 2:0.

Koha poolfinaalis on juba taganud Viimsi/Sportland, kes alistas mängudega 3:0 TalTech/Optibeti.