Eesti nurgakeses räägitakse põhjalikult selle nädala juba peetud tippmängudest (Paide-Levadia ja Kalju-Flora) ning arutatakse Kalju-Flora mängu ajal ja järel kerkinud jututeemasid – 5MIINUST poolt tehtud vastuolulist teadustust, segast mängu lõpuvilet ja muud. Samuti vaadatakse üle teiste mängude tulemused ning tuuakse välja üllatav fakt Tallinna Kalevi kohta (0:40).

Meistrite liiga sektsioonis on mõistagi luubi all selle nädala veerandfinaalide korduslahingud. Kas Chelsea esitust Reali vastu tuleks kiita või laita ning mis saab Frank Lampardi treenerikarjäärist edasi? Millest jäi tohutult säravat hooaega tegeval Napolil koduse rivaali AC Milani vastu lõpuks puudu ning kes oli Manchester City ja Müncheni Bayerni duelli suurim kaotaja? Kui suur on šanss, et Meistrite liiga võitja ei tule sel hooajal Real Madridi ja Manchester City poolfinaalist? (18:32)

Premier League’i rubriigis analüüsitakse muuhulgas Arsenali järjekordset eduseisu käest andmist, Aston Villa imelist tõusu ning nii nende kui Brightoni šansse jõuda esinelikusse ehk Meistrite liiga kohale, samuti vaadatakse ette uue nädalavahetuse FA karikavõistluste poolfinaalidele (46:40).

Saatejuhid on Raul Ojassaar ja Joel Indermitte.

Saatejuhtidega saab ühendust aadressil futboliitpodcast [at] gmail.com!

1x
00:00