Võimsalt mängu alustanud Baskonia võitis avaveerandi koguni 34 : 9. Suurt eduseisu suudeti hoida teisel veerandajal ning poolajapausile mindi kodumeeskonna 58 : 40 eduseisus.

Kolmandal veerandajal jõudis Obradoiro parimal juhul kaheksa punkti kaugusele. Külalisvõistkonna tulisele algusele vastas Baskonia omakorda kuuepunktise vahespurdiga, mis sisuliselt kohtumise saatuse ka ära otsustas. Eestlaste koduklubi võitis suureskoorilise kohtumise kindlalt 16 punktiga ning tõusis liigatabelis Barcelonaga esikohta jagama.

Eesti koondislane Maik-Kalev Kotsar tegi eilses kohtumises suurepärase esituse, kogudes 24 minutiga oma saldosse 15 punkti, neli lauapalli ja ühe resultatiivse söödu. Omajagu mänguaega teenis ka Sander Raieste, kes viskas 18 minutiga 2 punkti ja noppis 4 lauapalli. Baskonia parimana säras Max Heiddeger, kelle kontole kogunes 26 punkti. Kaotajate parim oli Kassius Robertson 44 punktiga.

Hispaania liiga tabelis jagab Baskonia 23 võidu ja viie kaotusega esikohta Barcelonaga. Mõlemal võistkonnal on põhiturniiril mängida jäänud veel kuus kohtumist. Seejuures kohtutakse 14. mail põhiturniiri eelviimases kohtumise justnimelt Barcelonaga.