Hapoeli ja Ateena AEK vahelises veerandfinaalipaaris küttis kirgi teine kohtumine, kus kreeklased põletasid koduväljakul Iisraeli lippe ja loopisid Hapoeli fänne raketidega. Otsustavas kolmandas mängus lõi Hapoel vastasmeeskonnal ja nende toetajatel luu kurku.

Iisraeli meeskond võitis esimese veerandaja 18 : 7 ja kahe poolaja vahelisele puhkusele läksid nad juba 43 : 22 eduseisus. Kuigi kolmandal veerandil Kreeka sats natuke kosus, siis neljandal nad kukkusid täiesti kokku, ja Hapoel võitis edasipääsu otsustanud kohtumise lausa 91 : 51.

Võidus oli tähtsal kohal ka Eesti koondise kapteni Siim-Sander Vene panus. 32-aastane äär sekkus mängu vahetusest, aga ta sopsas kõik kuus võetud viset (nii kahesed kui kolmesed 3/3) ja tõi 15 punkti. Lisaks jäi Vene arvele kolm lauda ja üks korvisööt, tema 21 mänguminuti vältel jäi Hapoel suisa 29 silmaga plussi. Hapoeli parimana skooris Levi Randolph 25 punkti, Khadeen Carrington tõi sarnaselt Venele 15 silma. AEK ainus õnnestuja oli 21 punkti visanud Brynton Lemar.

Vana maailma tugevuselt kolmanda eurosarja meistrite liiga võitja selgub nelja meeskonna finaalturniiril, mille korraldamiseks on suursoosik just Jeruusalemma linn. Lisaks Hapoelile on koha sinna kindlustanud Saksamaa klubi Bonni Telekom Baskets ja Hispaania sats Unicaja. Viimane poolfinalist selgub Hispaania meeskondade Manresa ja Tenerife otsustavast mõõduvõtust.