Ajakiri reklaamis oma kaanel „ülemaailmset sensatsiooni“, milleks oli Schumacheri esimene intervjuu peale õnnetust. „Ei mingeid nappe, hägusaid lauseid sõpradelt. Vastused temalt endalt! Michael Schumacher, 54!“ teatasid nad esikaanel.

Artiklis endaski selgus tõdes alles viimasel real, kus ajakiri möönis, et tegelikult nad Schumacheriga siiski ei rääkinud. Konks oli selles, et vastuseid ei andnud Schumacher, vaid tehisintellekt.

Asja võttis hästi kokku ajalehe Mundo Deportivo autospordiajakirjanik Fabio Marchi. „Mu pea plahvatab. Saksa ajakiri teatab oma kaanel, et see on Michael Schumacheri esimene intervjuu pärast 2013. aastat. Paar lehekülge, autorit pole ja tegelikult vastas tehisintellekt. Selline asi pole ju võimalik?“ ei mahtunud artikli ilmumine talle pähe. Veel sirgjoonelisem oli brittide kollane ajaleht Mirror: „Selline asi ajab oksele!“

54-aastane Schumacher sattus 2013. aastal suusaõnnetusse, kus sakslane vigastas pead. Mehe tervise kohta on ilmunud väga vähe infot. Tema abikaasa Corinna selgitas 2021. aastal, miks vormeliässa tervislikku seisu meediaga ei jagata. „Michael ütles alati, et privaatsed asjad peaksid olema privaatsed. Minu jaoks on väga oluline, et ta saaks võimalikult rahulikult oma eraelu jätkata. Michael kaitses meid alati, nüüd kaitseme teda,“ ütles naine.

Michael Schumacher võitis vormel 1 karjääri jooksul seitse maailmameistritiitlit, sportlaskarjäärile tõmbas ta joone alla 2012. aastal.