Levadia asus Paides peetud mängu 71. minutil Felipe Felicio väravast juhtima, kuid kodumeeskond suutis viimasel lisaminutil viigistada. Paide kangelaseks kerkis sünnipäevalaps Andre Frolov, kes tegi skoori karistuslöögi järel.

Levadia väravavaht Karl Andre Vallner tunnistas mängujärgses intervjuus Soccernetile, et viigivärava puhul mängis meeskond väga halvasti.

„See vimane minut... Isegi tüdrukute U16 liigas ei saa sellist asja teha, see ei ole normaalne, et sööt tuleb taha posti ja üks on vaba, söödetakse keskele, teine on vaba, ja siis taha posti ja kolmas on vaba. Eks need poisid saavad ka treenerilt,“ sõnas Vallner.

Värava autor Frolov sõnas, et Paide meeskond ei kaotanud kordagi usku. „Surusime lõpuni ja saime punkti kätte. Mõlemal olid omad võimalused, tugevate mäng, väga palju riske ei tahetud võtta. Kindlasti tahtsime kolme punkti, aga arvestades kaotusseisu jäämist, tuleb rahule jääda. Saime liidri vastu viigi,“ sõnas Frolov.

Paidel on seitsme vooru järel kirjas 9 punkti, millega asutakse viiendal kohal. Viiemängulise võiduseeria lõpetanud Levadial on liidrina 17 silma. Mängu vähem pidanud FC Floral, kes kohtub homme võõrsil Nõmme Kaljuga, on 16 punkti.