Kuigi venelane Kirill Kaprizov viis Wildi avakolmandiku viimasel minutil juhtima, siis mõttepausi järel hakkasid mõlemad meeskonnad paugutama. Teise kolmandiku neljandaks minutiks oli Dallas soomlase Roope Hintzi ja Jason Robertsoni tabamustest peal, peale pooltunni möödumist tõi Sam Steem tabloole 2 : 2 viigi.

Kuid siis muutus mäng ettevaatlikuks ning väravavahid läksid hoogu, mistap publik ei näinud tabamust kolmandal neljandikul ega esimesel lisaajal. Õhtu, või täpsemalt öö kangelaseks tõusis Wildi ründaja Ryan Hartman, kes matši 92 minutil sai litri ja saatis selle kollkipri Jake Oettingeri selja taha. Sealjuures päädis kohtumine kohaliku aja järgi kell üks öösel.

Läänekonverentsis läks teinegi kohtumine lisaajale, kui Los Angeles Kings alistas 4 : 3 Edmonton Oilersi. Lääne tabelipoolel tulevad Eesti aja järgi eeloleval ööl jääle Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche – Seattle Kraken.

Idakonverentsis alistas põhihooajal säranud Boston Bruins 3 : 1 Florida Panthersi ning Carolina Hurricanes 2 : 1 New York Islandersi. Ida tabelipoolel selguvad edasipääsejad veel paarides Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning ja New Jersey Devils – New York Rangers.